Wifi

Maak kennis met de extra diensten van Herito. Want naast betrouwbare telecom en ICT oplossingen bieden wij nog meer handige diensten aan. Zoals het aanleggen van professionele WIFI netwerken.

Wij werken alleen met gerenomeerde merken en producten waar we (goede) ervaringen mee hebben. En die we op maat voor u kunnen inrichten en beheren. Daarbij hechten we veel waarde aan een goede prijs-kwaliteit verhouding.

WIFI Pro – zakelijke draadloze netwerken

Met wifi pro van Herito heeft u de mogelijkheid om heel eenvoudig en tegen lage kosten een hotspot netwerk te exploiteren. Dit is een draadloos netwerk, welke bestaat uit een of meerdere accespoints. De accespoints worden door ons geplaatst en ingericht.

De controller bevindt zich in de cloud en is web based te benaderen. Zo zijn er geen extra hardware componenten nodig en heeft u de mogelijkheid om op elke plek met internet toegang uw netwerk te beheren.

Een ander belangrijk voordeel van ons systeem is dat het uw klanten kan laten inloggen via een (aanpasbare) inlogpagina. Deze pagina verbinden we bijvoorbeeld met uw social media (Facebook). Het systeem genereert op dat moment check in’s of likes voor uw Facebookpagina. Zo hoeft u nooit meer wachtwoorden te verstrekken.

Browser Based Controller
Vier SSID’s (netwerknamen)
Instelbare bandbreedte limieten
Welkomstpagina zelf aanpasbaar (Facebook login)
Voucher- en ticketprinting
Veilig en betrouwbaar
Mobiele monitoring

Ook ideaal voor campings, hotels of kantoren die hun gasten internet willen bieden zonder dat zij in aanraking kunnen komen met het interne bedrijfsnetwerk. Uiteraard zijn deze units ook geschikt als wifi accespoints bij bedrijven of particulieren.

U kunt bij onze wifi Pro oplossing ook kiezen voor een aanvullend beheercontract. Voor een kleine prijs per jaar maken wij dan uw inlogpagina en geniet u van extra garantie en snelle service indien er onverhoopt toch iets mis gaat.

Vraag een offerte aan

Meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Neem dan contact met ons op via 046 30 30 600 of stuur een email naar info@herito.nl

Een vrijblijvend adviesgesprek? Neem contact met ons op.