VOIP

Bij Voice over IP of VoIP wordt het internet of een ander IP-netwerk gebruikt om spraak te transporteren. Hierdoor wordt telefonie mogelijk op datanetwerken en ontstaat de mogelijkheid om de voorheen traditioneel gescheiden werelden van spraak en data samen te voegen. Hierdoor is nog slechts één infrastructuur nodig.

De term “VoIP” wordt vaak verkeerd gebruikt door naar de eigenlijke overdracht van geluid te wijzen in plaats van naar het protocol ervan.

Dit betekent dat u telefoneert via een kwalitatief zeer hoogwaardige IP verbinding, zonder dat u hoeft te investeren in een kostbare telefooncentrale. De spraak (en optioneel video) is van superieure HD kwaliteit, de mogelijkheden zijn zéér uitgebreid en de kosten lager dan bij traditionele (ISDN) telefonie. Indien gewenst kunnen er koppelingen worden gemaakt met Outlook adresboeken of andere applicaties zoals CRM-, administratie- en ticketsystemen. Met de Hipper bedient u uw telefooncentrale op afstand met uw smartphone. Met VoIP telefonie innoveert u en bent u klaar voor het nieuwe werken op elke plaats, met elk toestel op elk moment.

VoIP toestellen

Naast een telefooncentrale (en licenties) heeft u ook bijbehorende VoIP toestellen nodig. Dit omdat ISDN of analoge (of systeemtoestellen) niet werken met VoIP telefonie. Bij de oplevering worden de nieuwe toestellen door ons aangesloten en geprogrammeerd.

In het adviesgesprek wordt er gezamenlijk bekeken wat precies uw wensen zijn m.b.t. de toestellen. Wij werken voornamelijk met de merken Gigaset en Yealink. Zij bieden een goede prijs-kwaliteit verhouding en werken prima met de geboden oplossing.

Diverse mogelijkheden?

We zien dat praktisch 90% van de ondernemers in deze tijd kiest voor VoIP telefonie. En dan voornamelijk onze eigen Herito VoIP oplossing. Toch biedt Herito naast een eigen VoIP oplossing ook twee alternatieven. Namelijk KPN Een, welke vergelijkbaar is met onze eigen oplossing. En een SIP trunk. Dit laatste is erg interessant voor (grote) bedrijven die nog een telefooncentrale hebben staan op locatie maar die toch voordeling willen bellen via het internet of vestigingen onderling willen verbinden. Onderstaand worden alle mogelijkheden aan u uitgelegd.

Op uw kantoor voip leverbaar?

Herito VoIP – Dé oplossing voor het MKB

Herito VoIP is dé oplossing voor het MKB tot ongeveer 150 werknemers.
Deze oplossing stellen wij zelf voor u samen.

U heeft enkel nog toestellen op uw locatie(s) staan
Geen (hoge) investeringskosten meer in een fysieke telefooncentrale
Flexibiliteit door licentiestructuur; alleen betalen voor wat u gebruikt. Aanvullende licenties vaak maandelijks te beëindigen
U heeft de keuze tussen onbeperkt bellen of betalen naar verbruik
Veel aanvullende modules; receptieposten, callcenter omgevingen, office 365 – allemaal via uw internetverbinding beschikbaar
Eenvoudige Integratie met mobiele telefonie, CRM systemen, Outlook of uw eigen werkplek
Beheersbare kosten; u weet precies wat u per medewerker betaald. En u ontvangt een verzamelfactuur voor alle diensten die u bij Herito afneemt

KPN ÉÉN

de totaaloplossing van KPN

In 2013 heeft KPN een volwaardige VoIP oplossing voor het MKB geïntroduceerd. Deze is goed te vergelijken met Herito VOIP. KPN ÉÉN is 1 geïntegreerde oplossing voor vast en mobiel bellen, internet en online software met 1 contract, 1 vaste prijs, 1 telefoonnummer, 1 voicemail, 1 factuur en 1 aanspreekpunt.

Praktisch dezelfde voordelen als Herito VoIP
Standaard onbeperkt bellen inbegrepen bij de licenties
Koppeling met het mobiele netwerk van KPN
Installatie en ondersteuning door Herito

Vraag een offerte aan

Sip trunk – vervanging telefoonlijnen

Naast onze telefooncentrales in de cloud kunt u bij ons ook terecht voor een SIP Trunk. Hiermee vervangt u uw huidige (analoge of digitale) verbinding door een internetverbinding. Deze verbinding wordt dan aangesloten op uw (huidige) telefooncentrale. Naast deze verbinding heeft u ook nog een aantal spraakkanalen en natuurlijk een telefoonnummer nodig.

Sip trunk kenmerken

SIP Trunks zijn leverbaar voor nagenoeg elk type telefooncentrale
Vaak een kostenbesparing t.o.v. ISDN
Leverbaar met scala aan (type) telefoonnummers; 088/085/nummerblokken/buitenlandse nummers
Kosteloos bellen tussen verschillende vestigingen

Een vrijblijvend adviesgesprek? Neem contact met ons op.