In de wolken met Herito

Over Ons

Herito richt zich voornamelijk op MKB bedrijven die geen eigen ICT / telecom afdeling hebben. En die een aanspreekpunt zoeken die hen helpt met het inrichten en/of beheren van de zakelijke communicatie. U kunt ons vergelijken met uw (assurantiën) tussenpersoon. Wij weten alles over Internetbellen-en-diensten, en nemen u dat gedeelte graag uit handen.

Ons aanbod is afgestemd op het MKB, en op de tijd van nu. Wij bieden naast VoIP telefonie ook werkplekken of andere diensten vanuit de cloud aan. Met deze oplossingen heeft u altijd en overal toegang tot uw eigen informatie. Maar kunt u bijvoorbeeld ook slimmer werken.

Één aanspreekpunt

Wij begrijpen dat u het liefst een aanspreekpunt en een factuur wilt voor al uw afgenomen diensten. En dat u liever niet aan een duur contact van drie of vijf jaar wilt vastzitten. Wat wij ook begrijpen is dat u een goede prijs-kwaliteit verhouding wilt. Daarom werken wij met oplossingen van Routit en KPN. Zij bieden de hoogste kwaliteit VoIP en internetoplossingen.

De kroon in ons logo staat voor onze (Koninklijke) service. Bij herito behandelen we onze klanten zoals wij ook behandeld willen worden. En dat betekent dat we toegankelijk zijn, met u meedenken en alles in het werk stellen om u goed te helpen. Gebeurd er toch onverhoopt iets, dan zijn we snel op locatie om u te helpen.

Herito richt zich voornamelijk
op MKB bedrijven die geen eigen
ICT / telecom afdeling hebben

Onze beloftes

Helder

Een van de meest belangrijke aspecten binnen communicatie is duidelijkheid. Geen ver- rassingen, geen ruis en een duidelijke uitleg in de taal die u begrijpt. Helder zijn in de mogelijkheden, maar ook in de onmogelijk- heden. We respecteren ondernemers en hun bedrijf. Wij maken de vertaalslag van techniek naar een begrijpelijke taal.

Herito is Helder.

Deskundig

Deskundigheid hebben we opgebouwd door onze jarenlange ervaring. Deskundigheid behouden we door constant up-to-date te zijn van de laatste ontwikkelingen en trends. Zo blijft u altijd verzekerd van het beste advies.

Herito is deskundig.

Proactief

Proactief zijn, betekent voorop lopen. Niet alleen in de aangeboden techniek(en) maar ook in de samenwerking. Precies weten wie u bent en wat u drijft. Zo denken wij altijd mee en loopt u altijd voorop.

Herito is proactief.

Wie zijn wij

Herito staat garant voor kwaliteit en service.

Danny Riem

Mede eigenaar – en voornamelijk Klant verantwoordelijk

Danny Riem heeft altijd een telecom hart gehad en werkte voor diverse telecom- bedrijven waaronder KPN. Daar ging hij aan de slag als telecom en ICT adviseur, en adviseerde hij klanten in alles wat met zakelijke communicatie te maken had.

Raoul Heidenrath

Mede eigenaar – en voornamelijk Technisch verantwoordelijk

Raoul Heidenrath heeft jarenlang technische (netwerk) ervaring opgedaan bij diverse werkgevers en veel voor KPN gewerkt. Daarnaast had hij een eigen ICT bedrijf waarmee hij bedrijven en particulieren ondersteunde op ICT vlak.

Dion Lejeune

Mede eigenaar – en voornamelijk Technisch verantwoordelijk

Dion Lejeune heeft zich sinds oktober 2016 aangesloten als partner bij Herito. Ook hij had een eigen ICT bedrijf genaamd TQ Data van waaruit hij klanten hielp. Dion is ook erg klantgericht, en heeft veel kennis op ICT gebied. Een samenvoeging binnen Herito was dan ook een logische stap.

Mick Geurts

Collega – en voornamelijk Technisch verantwoordelijk.

Mick Geurts is per februari 2018 bij Herito begonnen in de rol van technisch medewerker. Aangezien de dagelijkse werkzaamheden nogal uiteenlopen, zochten wij een echte duizendpoot met passie voor telecom en ICT. Mick had naast zijn rol bij defensie al een klein ICT bedrijf en is dus goed bekend in de ICT wereld.

Delano Jansen

Collega – voornamelijk ICT verantwoordelijk

Delano is aangetrokken om onze ICT afdeling verder te professionaliseren. Herito wilt graag beter worden en Delano ook; In dit geval dus een 100% match. Naast de ICT afdeling helpt hij zijn collega’s TNE ook met regelmaat. Ook Delano is een echte allrounder.

Priscilla Custers

Collega – Officemanager

Veel mensen maken licht werk zeggen ze weleens. Priscilla ontzorgt het gehele team en is administratief verantwoordelijk, maar ook voor het kantoor en de gang van zaken. Een echte duizendpoot die haar weg langzaam vindt in het telecom vakgebied.

Kevin Arninkhof

Collega – Telecom Netwerk Engineer

Kevin heeft zich sinds november 2018 aangesloten bij Herito. En doet momenteel veel ervaring op binnen het telecom vakgebied. Ook hij is onderdeel van het infra en projecten team.

Jules Logister

Collega – Telecom Netwerk Engineer

Gelijktijdig begonnen met Kevin, heeft Jules zich ook in november 2018 aangesloten bij Herito. En doet met veel plezier ervaring op binnen het telecom vakgebied.  Ook hij is onderdeel van het infra en projecten team.

Pim de Jonge

Collega – Telecom Netwerk Engineer

Pim is ook eind 2018 ingestroomd bij Herito. En is ook direct aan de slag gegaan om zich te bewijzen, omdat hij ook nieuw is in het vakgebied. Ondertussen is ook hij onderdeel van het infra en projecten team.

Bonny Wijata

Collega – Adviseur MKB

Bonny is geen onbekende binnen de telecom vakgebied. Hij heeft jarenlang gewerkt bij KPN in het business center in Nuth. Waar hij klanten advies gaf en zich bezig hield met de zakelijke markt. Naast ervaring brengt Bonny ook veel vrolijkheid mee. Wij zijn dan ook blij met zijn komst.