In de wolken met Herito

Over Ons

Herito richt zich voornamelijk op MKB bedrijven die geen eigen ICT / telecom afdeling hebben. En die een aanspreekpunt zoeken die hen helpt met het inrichten en/of beheren van de zakelijke communicatie. U kunt ons vergelijken met uw (assurantiën) tussenpersoon. Wij weten alles over Internetbellen-en-diensten, en nemen u dat gedeelte graag uit handen.

Ons aanbod is afgestemd op het MKB, en op de tijd van nu. Wij bieden naast VoIP telefonie ook werkplekken of andere diensten vanuit de cloud aan. Met deze oplossingen heeft u altijd en overal toegang tot uw eigen informatie. Maar kunt u bijvoorbeeld ook slimmer werken.

Één aanspreekpunt

Wij begrijpen dat u het liefst een aanspreekpunt en een factuur wilt voor al uw afgenomen diensten. En dat u liever niet aan een duur contact van drie of vijf jaar wilt vastzitten. Wat wij ook begrijpen is dat u een goede prijs-kwaliteit verhouding wilt. Daarom werken wij met oplossingen van Routit en KPN. Zij bieden de hoogste kwaliteit VoIP en internetoplossingen.

De kroon in ons logo staat voor onze (Koninklijke) service. Bij herito behandelen we onze klanten zoals wij ook behandeld willen worden. En dat betekent dat we toegankelijk zijn, met u meedenken en alles in het werk stellen om u goed te helpen. Gebeurd er toch onverhoopt iets, dan zijn we snel op locatie om u te helpen.

Herito richt zich voornamelijk
op MKB bedrijven die geen eigen
ICT / telecom afdeling hebben

Onze beloftes

Helder

Een van de meest belangrijke aspecten binnen communicatie is duidelijkheid. Geen ver- rassingen, geen ruis en een duidelijke uitleg in de taal die u begrijpt. Helder zijn in de mogelijkheden, maar ook in de onmogelijk- heden. We respecteren ondernemers en hun bedrijf. Wij maken de vertaalslag van techniek naar een begrijpelijke taal.

Herito is Helder.

Deskundig

Deskundigheid hebben we opgebouwd door onze jarenlange ervaring. Deskundigheid behouden we door constant up-to-date te zijn van de laatste ontwikkelingen en trends. Zo blijft u altijd verzekerd van het beste advies.

Herito is deskundig.

Proactief

Proactief zijn, betekent voorop lopen. Niet alleen in de aangeboden techniek(en) maar ook in de samenwerking. Precies weten wie u bent en wat u drijft. Zo denken wij altijd mee en loopt u altijd voorop.

Herito is proactief.

Wie zijn wij

Herito staat garant voor kwaliteit en service.

Danny Riem

Mede-eigenaar & Sales Director

Reeds meer dan 10 jaar actief in de telecom sector en sales. Met een duidelijke passie voor nieuwe technieken en mensen.

Verantwoordelijkheden: Commercieel, interne organisatie en HR.

Raoul Heidenrath

Mede-eigenaar & Technical Director

Veel technische ervaring opgedaan bij diverse werkgevers waaronder bij Lomitel en KPN. Heeft hiervoor een eigen ICT bedrijf gehad.

Verantwoordelijkheden: Telecom, gebouwbeveiliging en techniek

Dion Lejeune

Mede-eigenaar & Cloud Director

Heeft zich sinds eind 2016 aangesloten als partner bij Herito. Dion is ook erg klantgericht en bezit veel kennis op het vlak van ICT en clouddiensten.

Verantwoordelijkheden: Financiën, ICT en Cloud werkplekken.

Mick Geurts

Telecom Netwerk Engineer

Mick Geurts is per februari 2018 bij ons begonnen in de rol van netwerk engineer. Met een specialisatie in coax netwerken. Daarnaast maakt hij graag websites.

Werkzaamheden: Coax monteur en websites maken.

Priscilla Custers

Office manager

Priscilla ondersteund het gehele team en is administratief verantwoordelijk, maar ook voor het kantoor en de gang van zaken.

Werkzaamheden: Administratie, kantoor en ondersteuning.

Tim Severijns

Telecom en ICT Engineer

Tim is in juni 2019 begonnen bij herito. Met een goede basis in de ICT en training on the job zal hij vaak uw eerste aanspreekpunt zijn.

Werkzaamheden: Telecom en ict ondersteuning en opleveringen.

Bonny Wijata

Adviseur MKB

Hij heeft jarenlang gewerkt bij KPN in het business center in Nuth. Nu voorziet hij het Limburgse MKB graag van telecom en ict advies.

Werkzaamheden: Klanten adviseren en netwerken.