Gebouwbeveiliging

Maak kennis met gebouwbeveiliging door Herito.
De laatste jaren hebben we ons steeds meer ontwikkeld op het gebied van camera- en- toegangscontrole (beveiliging). Hierdoor zijn we in staat om u een integrale oplossing te bieden, die werkt over het internet en de UTP bekabeling.

Groot voordeel is dat Herito alle kennis en kunde zelf in huis heeft en niet afhankelijk is van derden. Daarbij bent u ook verzekerd van goede ondersteuning en zijn we snel op locatie indien er iets niet goed verloopt.

Camera beveiliging

Voor nagenoeg iedere situatie is er een specifieke camera op de markt. Zo kan het zijn dat u graag een groot overzicht wilt zien, of dat het gaat om iets specifieks. Voor IP camera’s geldt dat de beelden gemakkelijk op afstand te bekijken zijn.

Ons voorkeursmerk is Hikvision; zij bieden nagenoeg altijd een passende oplossing voor iedere situatie. Naast de jarenlange ervaring wat wij hebben met dit merk heeft Hikvision ons ook gecertificeerd. U bent dus verzekerd van een goede oplossing.

U kunt ervoor kiezen om de camera’s individueel te laten hangen of via een recorder. Bij de laatste optie worden de beelden op een harddisk opgenomen, heeft u geen losse voeding nodig en heeft u meer opslag tot uw beschikking.

Vraag een offerte aan

Inbraak detectie

Vaak zijn alleen camera’s hangen niet voldoende en daarom kiezen veel bedrijven voor een alarm systeem. In deze tijd worden ook veel analoge / verouderde systemen vervangen door IP varianten.

Wij maken gebruik van het merk Pyronix, welke werd opgericht in 1986 en is uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de inbraakcentrales markt. Het bedrijf heeft diverse prijzen gewonnen voor innovatie voor haar producten en oplossingen en heeft meer dan 50 levenslange patenten toegekend voor haar ontwerpen en technologieën. Pyronix is ook een dochterbedrijf van Hikvision.

Met de beveiligde Pyronix Cloud kunt u het systeem eenvoudig en intuïtief bedienen met behulp van een App op de smartphone of tablet. Niet alleen het controleren van de systeemstatus maar ook alarmen ontvangen door middel van pushnotificatie en zelfs meekijken met aangesloten IP camera’s is mogelijk.

Toegangscontrole

Steeds meer bedrijven maken gebruik van toegangscontrole en dat is ook logisch. Toegangscontrole zorgt ervoor dat er geen onbekende mensen zomaar uw kantoorpand in kunnen komen maar feitelijk doet het veel meer voor u;

Hogere mate van beveiliging en veiligheid van medewerkers en eigendommen
Beheersbaar: je weet precies wie waar wanneer is geweest
Flexibele controle door toegangsautorisaties
Gebruiksvriendelijk: toegangsbeheer vanachter uw pc
Tijdsregistratie medewerkers mogelijk
Real time informatie beschikbaar
Eén toegangsdrager (bijvoorbeeld kaart of tag) voor meerdere deuren en of meerdere toepassingen zoals, bijvoorbeeld betalen in het bedrijfsrestaurant
Bij sleutelverlies hoeven er geen sloten worden vervangen

Maatwerk oplossingen
Iedere klantsituatie is anders en daarom maken wij altijd eerst een afspraak om te bekijken wat uw wensen zijn en welke techniek of merk daarbij het beste past. Naast onze voorkeursmerken is er altijd een mogelijkheid om naar andere merken te kijken indien deze beter voldoen aan uw wensen.

De systemen worden door ons gemonteerd, aangesloten en ingericht. U heeft altijd de keuze om eventueel zelf bekabeling aan te leggen (UTP kabels). Onze prijzen zijn zeer scherp en bovendien geniet u van goede service na oplevering.

Vraag een offerte aan

Meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Neem dan contact met ons op via 046 30 30 600 of stuur een email naar info@herito.nl

Een vrijblijvend adviesgesprek? Neem contact met ons op.