Camera beveiliging

Maak kennis met de extra diensten van Herito. Want naast betrouwbare telecom en ICT oplossingen bieden wij nog meer handige diensten aan. Zoals het plaatsen van Camera’s en opname apparatuur.

Wij werken alleen met gerenomeerde merken en producten waar we (goede) ervaringen mee hebben. En die we op maat voor u kunnen inrichten en beheren. Daarbij hechten we veel waarde aan een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Camera beveiliging

IP camera’s zijn beveiliging camerasystemen die op IP techniek werken en dus onderdeel kunnen zijn van uw netwerk thuis of op kantoor. IP camera’s zijn sterk in opkomst vanwege de uitgebreide mogelijkheden zoals het bekijken van camerabeelden via uw smartphone.

Wij werken uitsluitend met bekabelde camera’s. Draadloze camera’s zijn vaak minder in kwaliteit en kunnen ook verstoord worden door kwaadwillende mensen. U kunt ervoor kiezen om de camera’s individueel te laten hangen of via een recorder. Bij de laatste optie worden de beelden op een harddisk opgenomen waardoor u meer opslag tot u beschikking heeft.

Iedere klantsituatie is anders en daarom maken wij altijd eerst een afspraak om te bekijken wat uw wensen zijn en welke type camera’s en/of recorders we daarvoor nodig hebben. Dit geldt ook voor de eventuele bekabeling. Wij werken alleen met gerenommeerde merken en de laatste modellen.

Standaard bevatten onze camera’s;
HD beeldkwaliteit
DSP techniek voor betere compressie
Lichtgevoelige CMOS sensor
IR filter voor goede beelden in het donker
Meerder assen voor een goede afstelling aan de muur of plafond
MicroSD slot voor interne opslag (Vaak tot 128 GB)

De camera’s worden door ons opgehangen, aangesloten en ingericht. U heeft altijd de keuze om eventueel zelf bekabeling aan te leggen (UTP kabels). Onze prijzen zijn zeer scherp en bovendien geniet u van goede service na oplevering.

Vraag een offerte aan

Meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Neem dan contact met ons op via 046 30 30 600 of stuur een email naar info@herito.nl

Een vrijblijvend adviesgesprek? Neem contact met ons op.