Camera beveiliging

Maak kennis met beveiliging door Herito.
Want naast betrouwbare telecom en ICT oplossingen leveren hebben wij ook veel kennis in huis over camera beveiliging.

IP camera’s zijn camerasystemen die op IP techniek werken en daarmee aangesloten worden op het internet. Soms via de wifi maar meestal via een UTP kabel (bedraad). IP camera’s zijn heel sterk in opkomst o.a. vanwege de vele mogelijkheden.

Camera beveiliging

Een van de meest bekende redenen om te kiezen voor IP camera’s is het bekijken van beelden via uw smartphone (of op afstand). Daarnaast is er voor nagenoeg iedere situatie een specifieke camera op de markt. Zo kan het zijn dat u graag een groot overzicht heeft, of dat u bijvoorbeeld specifiek dingen wilt zien. Denk hierbij aan gebouw beveiliging maar ook aan parkeerplaats beveiliging of andere situaties.

We kiezen er bewust voor om alleen met bekabelde camera’s te werken. Draadloze camera’s zijn vaak minder in kwaliteit en kunnen ook verstoord worden door kwaadwillende mensen.

U kunt ervoor kiezen om de camera’s individueel te laten hangen of via een recorder. Bij de laatste optie worden de beelden op een harddisk opgenomen, en heeft u meer opslag tot uw beschikking.

Maatwerk oplossingen
Iedere klantsituatie is anders en daarom maken wij altijd eerst een afspraak om te bekijken wat uw wensen zijn en welke type camera’s en/of recorders we daarvoor nodig hebben. Dit geldt ook voor de eventuele bekabeling. Hikvision is ons voorkeur merk. Hier hebben we veel ervaring in en mee. Tevens zijn we ook gecertificeerd door Hikvision.

Standaard bevatten onze camera’s;
HD beeldkwaliteit
DSP techniek voor betere compressie
Lichtgevoelige CMOS sensor
IR filter voor goede beelden in het donker
Meerder assen voor een goede afstelling aan de muur of plafond
MicroSD slot voor interne opslag (Vaak tot 256 GB)

De camera’s worden door ons opgehangen, aangesloten en ingericht. U heeft altijd de keuze om eventueel zelf bekabeling aan te leggen (UTP kabels). Onze prijzen zijn zeer scherp en bovendien geniet u van goede service na oplevering.

Vraag een offerte aan

Meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Neem dan contact met ons op via 046 30 30 600 of stuur een email naar info@herito.nl

Een vrijblijvend adviesgesprek? Neem contact met ons op.